dimecres, 27 d’abril del 2016

Ens estrenem a les xarxes socials.



Des d'aquest curs també ens podreu trobar a la xarxa social Facebook. Allà trobareu des d'activitats que fem a l'escola a informació educativa de caire general que pensam ens interessa a tots.
Apuesta és l'adreça: Ceip Cas Serres

Concurs de contes.

Aquesta setmana s'ha realitzat l'entrega de premis als alumnes guanyadors del concurs de contes organitzat per la biblioteca del centre. El jurat ho ha tingut molt difícil per decidir els alumnes guanyadors.
Finalment, els premis han estat per:
Kayla, Blanca, Peter i Maria, de primer curs.
Mohamed, Tatiana, Yasmin, Aroa i Yassin, de segon curs.
Noemí, Catalin, Luka i José, de tercer curs.
Fátima, Paula, Asier, Sara i Umayma, de quart curs.
Ferdaouss, Anuar, Dani, Lorenzo i Mohamed, de cinquè curs.
Andrea, Paula, Francisco i Isabel, de sisè curs.








dilluns, 25 d’abril del 2016

Els llegums. Projecte de centre 2016.

Coincidint amb l'Any Internacional del llegums,  enguany, hem dedicat el nostre projecte de centre a conèixer aquest aliment tan important.
Els nostres alumnes han après els noms dels diferents legums, els han tastat, estudiat, dibuixat... Fins hi tot hem escrit contes sobre llegums.
Com a cloenda, tots els alumnes del centre amb participat en la creació d'un mural, fet amb llegums, on es pot observar Dalt Vila. El podeu veure al vestibul de l'escola.
Avui hem fet diferents tallers tots junts: els més petits ens han ensenyat a fer medallons amb llegums, els alumnes de primer cicle han fet amanides amb ciurons, llenties i mongetes; han pintat marcs i han fet manualitats molt divertides. Els més grans s'han atrevit amb el concurs de Masterchef i han elaborat uns plats increïbles.
Vos deixam una selecció de fotografies de la jornada d'avui.


CLOENDA PROJECTE DE CENTRE 2016. on PhotoPeach

diumenge, 24 d’abril del 2016

Cloenda del nostre Projecte.



Enguany es celebra l'Any  Internacional dels llegums. Per aquest motiu, el Claustre va decidir que fos el centre d'interés del proyecte d'enguany.
Demà dilluns el tancam amb una sèrie d'activitats que durem a terme a partir de les 11.30 fins les 13.30. Convidam als pares i les mares a participar, amb els vostres fills, als tallers. No hi falteu!