divendres, 27 de setembre del 2013

Vaga indefinida. Informació per dilluns dia 30 de setembre


Informem les famílies que de moment la vaga continua convocada per dilluns, dia 30 de setembre. Per aquest motiu s'han establert els serveis mínims al centre seguint, com cada dia, les instruccions de Conselleria d'Educació.

Per qualsevol dubte o qüestió de caire individual vos aconsellam trucar a l'escola a partir de les 8.15 del proper dilluns.

Aprofitam per animar-vos a participar a la Manifestació que en favor de l'educació pública i de qualitat es durà a terme a cada una de les illes de la nostra comunitat. A Eivissa es concentrarà al passeig de Vara de Rey.

dijous, 26 de setembre del 2013

Vaga indefinida. Informació per divendres, 27 de setembre

Informem les famílies que es manté la convocatòria de vaga per demà divendres i per tant, s'han establert els serveis mínims al centre com cada dia.
Per a rebre informació més concreta vos demanem que truqueu per telèfon al centre a partir de les 8.15 hores. Igualment recomanem estar pendents dels mitjans de comunicació.

dimecres, 25 de setembre del 2013

Vaga indefinida. Informació per dijous, 26 de setembre

Comuniquem a les famílies que a hores d'ara continua convocada la vaga indefinida que, recordeu, compta també amb el suport de la Federació d'Associacions de Pares i Mares d'alumnes. Per aquest motiu al centre hi ha els serveis mínims establerts per Conselleria d'Educació ( quatre mestres més directora i secretària).

Recordin que per qualsevol consulta relacionada amb temes més concrets han de trucar al centre a partir de les 8.15 hores ( 971 303 811)

dimarts, 24 de setembre del 2013

Vaga indefinida. Informació per dimecres, 25 de setembre

Comuniquem a les famílies que es manté convocada la vaga indefinida per demà dimecres. Per això han quedat establerts els serveis mínims tal com estableix Conselleria d'Educació.

Vos aconsellam seguir les notícies dels mitjans d'informació i trucar per telèfon al centre a partir de les 8.15 si voleu informació més concreta.

dilluns, 23 de setembre del 2013

Vaga indefinida. Informació per les famílies

Comuniquem que demà dimarts continua convocada la vaga indefinida del sector docent, per la qual cosa hi ha al centre quatre mestres en serveis mínims per atendre els alumnes.

Per qualsevol dubte o informació adicional vos aconsellam trucar per telèfon al centre a partir de les 8.30 hs.

diumenge, 22 de setembre del 2013

Vaga indefinida. Informació a les famílies per dilluns dia 23 de setembre

Informem que la vaga indefinida continua convocada i per tant al centre hi seguirà havent els serveis mínims establerts per Conselleria.

Recomanem que per qualsevol consulta relacionada amb grups concrets truquin a l'escola a partir de les 8.15 hores. Igualment, convé informar-se pels mitjans de comunicació.