divendres, 17 de febrer del 2012

El Rei Carnestoltes diu...

El Rei Carnestoltes i els seus ajudants ens han dit que el proper dilluns, tots hem de portar un mocador...I SI NO LI FEM CAS... ENS PINTARÀ EL NAS!!!
Mamàs i papàs, no podeu permetre que el Rei pinti el nas, veritat?




ATENCIÓ:
El proper dilluns vos enviarem les activitats que farem dimarts, per finalitzar el Carnaval. Vos esperem!!!

dijous, 16 de febrer del 2012

El Carnaval ja està en marxa

MOLTES GRÀCIES ALS PARES I LES MARES!  Avui, dijous llarder, hem celebrat l'inici del carnaval a l'escola. Hem pogut  mantenir la tradició de l'esmorçar col·lectiu a base de truita amb patates. Ens han arribat el doble de les que havíem  previst i demanat.!!.

També agraïm molt l'ajut que hem tingut a l'hora de preparar l'esmorçar ja que han sigut moltes mares i també pares que han estat treballant (tallant pa, preparant els pinxos, col·locant taules...). Després, com no podia ser d'altra manera, hem compartit tots plegats les truites, sucs i rialles.

És una prova més que demostra que els projectes surten bé si entre tots ens ajudem. Aqui vos deixo el video de fotografies per al record:




I DEMÀ...

El Rei Carnestoltes ens ha avisat que demà hem de venir amb alguna cosa al cap i una altra al cos. I SI NO LI FEM CAS.... ENS PINTARÀ EL NAS!!!






dimarts, 14 de febrer del 2012

Cloenda dels Tallers de Llengua

Ahir dimarts, va tenir lloc al Ceip Sa Bodega l'acte de cloenda dels Tallers de llengua catalana per l'alumnat dels centres públics de Vila.

Els Tallers van ser organitzats per l'Ajuntament i es van iniciar el mes de Novembre.

A l'acte d'ahir va assitir la Regidora d'Educació que va entregar uns diplomes als alumnes participants.

Aquests Tallers tornaran a començar properament.