dimarts, 18 de maig del 2010

Viatge a Palma

Avui els alumnes de cinquè, amb la seva tutora Cata i amb la mestra de segon,Susana, han iniciat el seu viatge de tres dies a Mallorca.

El viatge forma part del Projecte Entre Illes que organitza la Conselleria d'Educació i Cultura i té per objectiu conéixer una illa diferent al lloc on viuen els al·lots i a la vegada gaudir d'uns dies de companyerisme amb nens d'altre centre educatiu. En el cas dels nostres alumnes, compartiran experiències amb els alumnes de l'escola Sa Graduada de Maó.

Entre les activitats prèvies al viatge, han elaborat una presentació per donar a conéixer l'illa d'Eivissa als alumnes menorquins.

Aqui la teniu. Esperam que s'ho passin d'allò més bé, que aprenguin moltes coses noves i que quan tornin ens expliquin les seves experiències.

-Eivissa

La Llegenda de Sant Jordi

Avui els alumnes de segon de primària han representat pels petits de l'escola una adaptació de "La llegenda de Sant Jordi" que havien preparat a l'aula. Han fet els decorats, les titelles i han memoritzat el text.

Ens ha agradat molt. L'han fet molt bé. Podeu veure el video de la representació i dir-nos si vos ha agradat.


diumenge, 16 de maig del 2010

Visita a l'IES Sa Colomina




S'acosta el final de curs i el proper dilluns, dia 17 de maig, els alumnes de sisè, acompanyats de dues mestres del centre, faran una visita a l'IES Sa Colomina.

Allà seran rebuts per la cap d'estudis de Primer Cicle de Secundària que els mostrarà el centre i els explicarà les normes del centre.

També rebran tota la informació per tal de formalitzar la matrícula. Aquesta informació la portaran a casa a un sobre tancat.

Aprofitam per recordar als pares o mares que no han passat per Secretaria de l'escola a recollir el certificat de reserva de plaça a l'Institut que ho facin ja que és necessari per la matrícula.