dissabte, 28 de novembre del 2009

NOU BLOC


Aquesta setmana estam d'estrena. Carmen, la mestra del Pla de Suport a la Lectoescriptura del nostre centre, ha posat en marxa un bloc amb l'ajut dels alumnes de cinquè i de sisè de primària. Esperam que la participació de tots i de totes.

divendres, 27 de novembre del 2009

EXCURSIÓ DELS ALUMNES D'EDUCACIÓ INFANTIL

Aquest matí els alumnes dels tres grups d'educació infantil han fet una excursió al parc infantil del barri. Aqui teniu les fotos de la jornada.



dimarts, 24 de novembre del 2009

PATI SENSE RESIDUS

A l'escola ens hem apuntat a la SETMANA SENSE RESIDUS. Per això el proper DIVENDRES, 27 de NOVEMBRE volem que el nostre pati estigui lliure de residus. Aquest dia, portarem el nostre entrepà a una carmanyola i el suc a una botella o cantimplora reutilitzable.
Demanem a les famílies la seva col·laboració.

ENTRE ILLES

Els alumnes de cinquè de primària participaran, al mes de maig, al programa Entre Illes que organitza la Conselleria d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, a travès del programa d'acolliment PAIRE. Compartiran estada a Mallorca amb alumnes del CP Sa Graduada, de l'Illa de Menorca. Aniran acompanyats de la seva tutora i d'un altre mestre de l'escola.
Per ser elegits han hagut de presentar un projecte de feina que ha elaborat la tutora, na Cata.
Enhorabona, boixos i boixes, segur que ho passareu molt bé.